Hashbehandling – priser og finansiering

Dansk MisbrugsBehandling er en privat behandlingsorganisation, og man skal som udgangspunkt selv finansiere sin hashbehandling.

Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen via sundhedsforsikring, arbejdsgiver, som selvstændig erhvervsdrivende eller ved egenbetaling.

Misbrugsbehandlere planlægger misbrugsbehandling

Vores behandlere er professionelle, uddannede og erfarne misbrugsterapeuter, der har mange års erfaring med at sammensætte et behandlingsforløb, der matcher klienternes problematikker og behov.

Finansiering af behandling

Dansk MisbrugsBehandling er en privat behandlingsorganisation, og man skal som udgangspunkt selv finansiere sin behandling. Men der er flere muligheder for finansiering af behandlingen.

  • Sundhedsforsikring

    Såfremt du har en sundhedsforsikring, dækker denne typisk udgifterne til behandlingen.
    Selv om det er arbejdsgiver, der har udtaget sundhedsforsikringen, er brugen af denne fortrolig – både forsikringsselskab og Dansk MisbrugsBehandling har tavshedspligt. Din arbejdsgiver bliver derfor ikke informeret om din deltagelse i misbrugsbehandling, medmindre du selv ønsker det.
    Dansk MisbrugsBehandling samarbejder med samtlige forsikringsselskaber i Danmark.

  • Arbejdsgiverfinansieret behandling

    Mange virksomheder yder hjælp til medarbejdere, der har problemer med misbrug. Kontakt eventuelt din tillidsmand og forhør dig om virksomhedens misbrugspolitik.

  • Selvstændig erhvervsdrivende

    For selvstændig erhvervsdrivende gælder det, at udgifterne til behandling kan faktureres til selskabet, uden at man personligt beskattes af beløbet.

  • Egenbetaling

Priser på behandling af hashmisbrug

Hos Dansk MisbrugsBehandling ønsker vi at rådgive dig bedst muligt og præsentere dig for en behandlingsplan før vi kommer med en pris.

Kontakt os på 70 10 03 03, så vi i fællesskab kan beregne en pris, der matcher det behandlingstilbud der er behov for.

Se film om behandling af hashmisbrug:

Hashmisbrug

Ved regelmæssig hashrygning bliver man sløv, man bliver dårligere til at lære og koncentrere sig, og man har svært ved at leve op til sine forpligtelser med hensyn til arbejde og familie.

Et hashmisbrug, der begynder i teenageårene, fordobler risikoen for at opleve psykotiske episoder eller udvikle skizofreni, især hvis man har anlæg for psykiske sygdomme i familien.

Behandling af hashmisbrug

Behandling af hashmisbrug finder sted på Dansk MisbrugsBehandlings afdelinger i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Kolding.
Behandlingen foregår uden for normal arbejdstid, så du kan passe arbejde eller studier, mens behandlingen af din hashafhængighed står på.

Indhold i hashbehandling

Dansk MisbrugsBehandlings hashbehandling består af:

  • En udredende forsamtale.
  • Primærbehandling 3 gange ugentligt á 4 timer i 12 uger.
  • Efterbehandling 1 møde hver 14. dag i 6 måneder.
  • Familiebehandling 1 møde ugentligt i 5 uger.

Forsamtale

Inden behandlingen sættes i gang foretages en udredende forsamtale, hvor vi afdækker graden af hashmisbruget, hvor vi vurderer de problematikker, der skal tages hånd om i behandlingen, og hvor vi kommer med vores anbefaling til behandlingens varighed og indhold.

Forsamtalen er gratis og uforpligtende.

Familiesamtale – interventionsforberedelse

En familiesamtale hjælper de pårørende til, hvordan de motiverer et familiemedlem med et hashmisbrug til behandling.
Sammen med en rådgiver gennemgår familien skridt for skridt, hvordan man foretager en intervention med henblik på, at hashmisbrugeren får den rette hjælp.

En familiesamtale er gratis og uforpligtende.

Har du spørgsmål om finansiering af hashmisbrugsbehandling?

Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig senest førstkommende hverdag.




    Læs om Dansk MisbrugsBehandlings privatlivspolitik.

    Del siden på Facebook